Erhvervsakademi Aarhus

Efteruddannelse

Impact Manager - B Corp

Uddannelsesforløbet over 7 kursusdage, der klæder dig på til at forstå, hvordan du fremtidssikrer din virksomhed ved at måle og validere impact og kontinuerligt arbejde med veje til forbedring, der øger værdiskabelse for mennesker, samfundet og planeten.

Kategori

Efteruddannelse

Sted

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Dato

6. marts 2024

Tidspunkt

09:00

Bæredygtighed er ingen trend. Det er blevet en ny normal, som alle virksomheder må forholde sig til. EU er begyndt at regulere inden for området med diverse direktiver, CSRD, CSDDD, taxonomi etc, investorer forventer det, og det gør dine nuværende og kommende kollegaer også.

Men hvor skal man starte, hvis man ikke allerede er det? Hvad er næste skridt, hvis man har taget sit første? Og hvordan får man bæredygtighed helt ind i kernen af forretningen?

Opnå en bæredygtig virksomhedscertificering

Impact Manager er et uddannelseforløb over 7 kursusdage, der giver dig værktøjer til at måle virksomhedens ansvarlighed og definere de næste skridt på rejsen. Det giver dig den nødvendige ballast til at fremlægge beslutningsgrundlag for og guide din virksomhed i arbejdet mod en virksomhedscertificering.

Udviklet i samarbejde med eksperter

Forløbet er udviklet i samarbejde med Nille Skalts og Steffen Kallehauge fra B Corp in the Nordics, der også vil være dine undervisere. Derudover inviteres der gæsteindlægsholdere fra virksomhedsledere, der alle har arbejdet med certificeringer af deres virksomhed.

Forløbet tager udgangspunkt i B Corp bevægelsens holistiske ansvarlighedsstandard og værktøjet B Impact Assessment, der giver et 360 graders billede af virksomhedens værdiskabelse for alle interessenter, medarbejdere, miljø, klima, leverandører, lokalsamfund og kunder.

Bliv rustet til disse 5 ting

  • Guide en virksomhed i arbejdet med ansvarlighed i et holistisk perspektiv.
  • Arbejde struktureret og systematisk med ansvarlighed.
  • Forstå et givent markeds efterspørgsel af ansvarlighed, både hvad lovgivningen kræver og hvad der er forretningskritisk og dermed drivende for virksomhedens fremtidssikring.
  • Afdække et konkret udgangspunkt og etablere den managementplatform, der sikrer, at virksomheden kontinuerligt arbejder med at forbedre impact indenfor miljø, klima, sociale forhold, og menneskerettigheder.
  • Etablere det nødvendige beslutningsgrundlag, der sikrer ledelsesmæssig opbakning og bringer virksomheden videre på rejsen mod bæredygtighed

Enkeltstående kursus, eller hel uddannelse

Du afslutter forløbet med en eksamen og får 5 ECTS-point.

Du kan tage 'Impact Manager-forløbet' som et enkeltstående kursus.

Du kan også bruge kurset som en del af en hel diplomuddannelse i bæredygtig virksomhed.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.