Compass Group Danmark A/S

Slået op d. 25.03.2024

Forretningsanalytiker til nyoprettet stilling i ESG

Brænder du for bæredygtighed, springer nye muligheder i komplekse data frem i dine øjne og vil du have ansvaret for at implementere strategiske nøgleinitiativer på ESG-området? Så er det måske dig vi søger.

Stilling
Forretningsanalytiker
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Hovedstaden
Arbejdssted
Rued Langgaardsvej 8, 1. sal 2300 København S
Telefonnummer
+45 2184 6828
Ansøgningsfrist
21.04.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Om stillingen
Vi søger en ny kollega, der kan være en central del af at understøtte virksomhedens bæredygtighedsrejse. Du får et spændende og udfordrende job i krydsfeltet mellem bæredygtighed, data og udvikling med en bred kontaktflade internt som eksternt.

Bæredygtighed er centralt for måden, Compass Group tænker og driver forretning på. Derfor er vi nu på udkig efter en forretningsanalytiker, der kan analysere og bearbejde data samt bidrage til implementeringen af strategiske initiativer på bæredygtighedsområdet.
Som forretningsanalytiker er det afgørende, at du brænder for både data og bæredygtighed. Du har en god forretningsforståelse og bruger den aktivt i dit arbejde, når du skal strukturere og automatisere håndtering af ESG-data – og ikke mindst anbefale og igangsætte nye initiativer med udgangspunkt heri.

Som passioneret forretningsanalytiker bidrager du til at videreudvikle en ESG-struktur med mulighed for at rammesætte processer, kvalitet og rapportering og omdanne data til nye ESG-initiativer. Du får et aktivt medansvar og mulighed for at skabe værdi gennem dine erfaringer og din passion for området.

Du har flair for tal og analyse samt har en god forståelse for og erfaring med at arbejde med processer, data og systemer. Blandt dine styrker hører også dine evner til planlægge, engagere og til at arbejde med og kommunikere på tværs af virksomheden og til vores kunder.

Med din systematiske tilgang falder det dig nemt at forstå komplekse systemer og datasæt, mens dine kommunikative evner og dit relationsskabende tilgang hjælper dig, når du skal videreformidle de vigtige pointer til forskellige niveauer i virksomheden på en letforståelig måde.

Som person arbejder du struktureret, omhyggeligt og selvstændigt. Du finder en glæde i at udvikle nye løsninger, er proaktiv, og sørger for at følge opgaverne til dørs.


Ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Datamining, modellering og -validering indenfor ESG
 • Videreudvikle, implementere og vedligeholde datagrundlaget for vores arbejde med ESG
 • Sikre solide processer samt gode rapporteringsstrukturer for ESG-data herunder implementering af en ny ESG-dataplatform
 • Supportere og drive nøgleområder under virksomhedens ESG-strategi
 • Være sparringspartner for medarbejdere og kunder vedrørende ESG relateret til CSRD
 • Samarbejde og spare med kolleger på tværs af afdelinger.
 • Deltagelse i faglige diskussioner og løbende følge med i udviklingen i forretning og omverdenen.
 • Arbejde med at forstå og håndtere risici, der stammer fra miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter
   

Om dig
Du har formentligt en uddannelse som cand.merc., cand.scient.pol., cand.techn.soc. eller lignende eventuelt suppleret med erfaring med dataopsamling, datasystemer og databearbejdning.

 • +5 års erfaring gerne fra en større virksomhed
 • Har erfaring med ESG og bæredygtighed, herunder klima- og miljøforhold og social bæredygtighed.
 • Viden og forståelse for bæredygtighedsdata og -rapportering
 • Kan håndtere og bevare overblik i store datamængder
 • Arbejder metodisk og er dygtig til at arbejde med tal, data og dataanalyse.
 • Kan omsætte komplekse data til konkrete handlinger og initiativer og hjælpe organisationen med at eksekvere på det
 • Kendskab til avanceret anvendelse af Excel og har mod på at forstå PowerBI, Navition etc.
 • Arbejder selvstændigt og har en pro-aktiv tilgang
 • Er teamplayer og sætter en ære i at dele din viden med dine kolleger for at styrke afdelingens faglighed og følger opgaver til dørs
 • Har fremragende kommunikations- og formidlingsevner på danske og engelsk i skrift og tale

Vi tilbyder mere end bare løn

Vi tilbyder en familievenlig arbejdsplads, med kontor i København og Odense, i lækre moderne lokaler, med god forplejning. Vi har fokus på det hele menneske og gensidig fleksibilitet. Så har vi naturligvis en fantastisk madordning, hvor vores kolleger laver sund og lækker mad i personalerestauranten. Herudover tilbyder vi pensionsordning, sundhedsforsikring og gode rabataftaler for vores medarbejdere.

Stillingen er placeret i ESG-teamet, som er en del af den kommercielle afdeling. ESG-teamet understøtter virksomhedens arbejde i at drive et ambitiøst samfundsansvar fremad. Vi er et team med en uformel omgangsform, men samtidig respektfuld og anerkendende tilgang til samarbejde. De mange forskellige opgaver sparrer vi om, og ofte løser vi dem fællesskab med andre afdelinger.

Om Compass Group Danmark

Hos Compass Group sørger vi for forplejningen, rengøring og softservice til en bred vifte af virksomheder. Vi driver 380 kantiner, integrerede facility management kontrakter og en lang række rengøringskontrakter i Danmark – og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige valg er omdrejningspunktet for vores indkøb, vores måde at tænke på og den måde vi laver mad til vores gæster og leverer vores services.

Lyder det som noget for dig? Så send os dit CV og en motiveret ansøgning via linket inden d.22. april 2024

Har du behov for at høre mere, kan du kontakte Anne-Sofie Hattesen på mail anne-sofie.hattesen@compass-group.dk eller telefon nummer 21846828.

Vi afholder samtalerne løbende og ansætter når den rette kandidat viser sig.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.