UN Global Compact Network Denmark

Konference

ESG kommer til Silkeborg: Tænk ESG ind i din forretning og kommunikation med kunderne

Hvordan kan din virksomhed kommunikere sine bæredygtige indsatser effektivt uden at falde i greenwashing-fælden? Og hvordan undgår du at underkommunikere de vigtige skridt, I tager mod en mere bæredygtig fremtid?

Kategori

Konference

Sted

Hos Jyske Bank | Vestergade 8-10, 8600 Silkeborg

Start dato

27. august 2024 kl. 15:30

Slut dato

27. august 2024 kl. 19:30

Foto: UN Global Compact Network Denmark

Til konferencen hos Jyske Bank i Silkeborg 27. august giver vi et overblik over de nye ESG-krav fra den finansielle sektor, råd til kommunikation om bæredygtige indsatser, samt konkrete råd og gode eksempler fra andre virksomheder om deres arbejde med at integrere ESG i deres forretning og kommunikation.

Begrebet ESG er på alles læber, og ESG-data og strukturering af arbejdet med bæredygtighed trækker ressourcer i mange virksomheder. Vigtigt for de små og mellemstore virksomheder er at bruge rapporteringen strategisk og som en forretningsmulighed, der skaber reel bæredygtig fremdrift og forretningsmæssig værdi. Derfor er kommunikation om bæredygtige indsatser også central.

Du vil bliver præsenteret for flere perspektiver; den finansielle sektor og større virksomheder, som stiller krav til leverandører, kommunikationseksperten og fra SMV’erne selv. Endelig giver vi en introduktion til UN Global Compacts læringsmiljø og værktøjskasse, som kan hjælpe dig med at styrke din virksomheds bæredygtige indsatser.

Eventet er målrettet virksomheder med under 250 ansatte, men alle funktioner er velkomne. Så længe du har interesse i ESG og ønsker at blive klogere på, hvordan det kan integreres i din forretning, er dette event noget for dig.

Konferencen afholdes i samarbejde med Silkeborg Business og Jyske Bank.

Find program og tilmelding her

Hvorfor ESG?

Det er vigtigt, ja nærmest nødvendigt, at virksomheder gør sig bekendt med ESG-begreberne og lovgivningen på området. Det skyldes blandt andet det nye EU-direktiv for bæredygtighedsrapportering, CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive), som allerede trådt i kraft for 80 af de største danske virksomheder og finansielle aktører. 

I 2026 forventer man, at 2200 danske virksomheder vil være omfattet af direktivet. Det vil påvirke det danske erhvervsliv på mange områder, og flere underleverandører vil blive spurgt til deres ESG-data. 

En vigtig opgave for små og mellemstore virksomheder bliver at arbejde strategisk og forretningsorienteret med bæredygtighed, så ESG ikke blot ender som en rapporteringsopgave, men skaber reel bæredygtig fremdrift. Hør hvordan andre arbejder med at tænke ESG ind i forretningen og kommunikationen med kunderne.

Læs mere om ESG og bæredygtighed og ikke mindst forskellen på begreberne her.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.