PwC Danmark

Event

CFO'ens Agenda 2024

Skab værdi gennem skarp formidling af dine ESG-resultater.

Kategori

Event

Sted

PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup

Start dato

30. maj 2024 kl. 15:00

Slut dato

30. maj 2024 kl. 18:00

Vær med til CFO'ens Agenda 2024

ESG-arbejdet er for længst rykket ind på direktionsgangen, og med øgede rapporteringskrav spiller kommunikationen herom en helt central rolle. Eksempelvis kan ESG-rapporten og årsrapporten bruges til at udfolde en virksomheds strategiske position inden for ESG samt skabe transparens over for omverdenen - en opgave som er helt essentiel for at samarbejde med og vinde tilliden fra kunder, investorer, samarbejdspartnere, medarbejdere m.fl.

Kom med når vi samler landets førende CFO’er, CSO'er og erhvervsprofiler til CFO’ens agenda 2024, hvor du får indsigt i, hvordan din virksomhed kan bruge årsrapporten til at vinde tillid og få bedre adgang til kapital fra investorer ved at gøre rede for, hvordan I håndterer ESG-risici og -muligheder. Vi giver også indsigt i, hvad bestyrelsen i dag forventer af CFO-rollen, som i dag understøtter en bredere værdiskabelse, der går langt ud over finans.

Du vil kunne høre indlæg fra bl.a. Pernille Erenbjerg, professionelt bestyrelsesmedlem, Thomas Plenborg, professor og bestyrelsesmedlem og Natalie Shaverdian Riise-Knudsen, Group CFO i COWI. 

På dagen kårer vi også Årets CFO, Årets Rising Stars samt Årets Bedste Årsrapporter i C25+ virksomheder -  som i år har særlig fokus på selskabernes ESG-rapportering i årsrapporten/ledelsesberetningen.

Målgruppe

Arrangementet er målrettet CFO'er og CSO'er samt direktion og bestyrelse. I tilfælde af overtegning, forbeholder vi os retten til at tildele pladser efter målgruppen.

Læs mere her.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.