Dagrofa aps

Slået op d. 30.05.2024

Brænder du for grøn omstilling i Dagligvarehandlen?

I Dagrofa- koncernen intensiverer vi i disse dage vores fokus på bæredygtighed og samfundsansvar, herunder kommende lovgivning på CSRD, samt udvikling af en ny klimaplan. Vi arbejder intensivt med at indfri vores målsætninger på området og søger derfor en ESG- analytiker til vores CSR-team.

Stilling
ESG- analytiker
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Sjælland
Arbejdssted
Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted, Danmark
Telefonnummer
+45 3091 9246
Ansøgningsfrist
24.06.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Du får et spændende og udfordrende job i en stor koncern i rivende udvikling ift. bæredygtighed og klima, hvor du vil komme til at kunne sætte dit præg og have en bred kontaktflade i hele koncernen.

Din hverdag kommer til at indeholde følgende arbejdsopgaver og ansvar:

  • Bidrage til at udvikle og ansvarlig for at vedligeholde en koncernklimaplan efter GHG-protokollen.
  • Implementering og videreudvikling af koncernens miljø- og klimarelaterede målsætninger i samarbejde med det øvrige team.
  • Analysere klimabesparelses-potentialer på tværs af koncernen.
  • Medvirke til at udarbejde beslutningsgrundlag med henblik på at realisere klimabesparelser.
  • Udvikle, implementere og vedligeholde datagrundlaget for en række bæredygtigheds-rapporteringer, herunder klima på tværs af Dagrofa.
  • Bidrage til at udvikle beslutnings-oplæg på baggrund af data for at sikre at Dagrofa er compliant med CSRD, samt øvrig lovgivning.
  • Forbedre kvaliteten og robustheden af data.

Er du nysgerrig og falder det dig naturligt at tage ansvar?

For at blive en succes i jobbet er det en fordel, at du har erfaring med at arbejde med klima-data. Du har kendskab til GHG-protokollen, og du har minimum 3 års erfaring indenfor dette felt. Gennem dit tidligere arbejde har du stiftet bekendtskab med klimaregnskaber, og du har måske også snuset til CSRD og generel ESG-rapportering.

Det er vigtigt, at du har en metodisk og analytisk tilgang til opgaverne og er vant til at arbejde med data.  Det er en fordel, hvis du har kendskab til DWH, Power Bi, Python eller lign.

Vi ved, at kandidater på ESG-området kan have mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi er derfor åben for, hvilken baggrund du har, men vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder en ambitiøs arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi alle sammen tager ansvar og ære i det vi laver. Der er ikke langt fra ide til handling og du vil møde transparente forventninger til dine løsninger og resultater. Din succes afhænger af din evne til at være ambitiøs, struktureret og vedholdende, samtidig med at dine kollegaer og samarbejdspartnere sikrer, at du får den nødvendige sparring og udviklende feedback undervejs.

Vi arbejder med en høj grad af frihed, og din udvikling ser vi som et fælles ansvar. Hos Dagrofa bliver du del af et engageret og entreprenant team med omkring 14.500 kolleger landet over. Du får kolleger både i butik, på kontor, på lager og på landevejen og du vil få chancen for at være en del af ambitiøs CSR-strategi i en af Danmarks største dagligvarehandler.

Du kommer til at have arbejdssted i Ringsted og have direkte reference til Dagrofas CSR-koncern Chef  Signe Didde Frese, hvor du vil blive en del af et lille, men dynamisk og ambitiøst team. Der er tale om en nyoprettet fuldtidsstilling hvilket giver den rette kandidat en fantastisk mulighed for at bidrage med at forme stillingen.

Du tilbydes løn efter kvalifikationer, samt en række personalegoder som f.eks. fitnessrum, personalekøb, helbredssikring, Dagrofa personalerabatter og en aktiv personaleforening.

Ansøgning
Er du klar til at være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid for dagligvareindustrien?  Drop den gængse ansøgning, men send i stedet dit opdaterede CV og beskriv din motivation bag at søge til Dagrofa, samt hvorfor du netop kunne være den kollega vi leder efter.

Sidder du med spørgsmål, så er du velkomment il at kontakte Signe Didde Frese, CSR Chef på 3091 9246 eller signe.frese@dagrofa.dk.

Vi afholder løbende samtaler og ser frem til at høre fra dig.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.