Dansk Erhverv

Konference

Bæredygtighed 2024 – Overblik og indsigt

Få en bred forståelse for bæredygtighedsdagsordenen, der kvalificerer dig til at bidrage til den bæredygtige udvikling i din virksomhed. Deltag og bliv bekendt med begreber som ESG, bæredygtigrapportering, cirkulær økonomi, grøn markedsføring, klimaregnskab og meget mere.

Kategori

Konference

Sted

Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense

Start dato

15. maj 2024 kl. 09:30

Slut dato

15. maj 2024 kl. 14:30

Klima, energi og miljø er ikke længere noget, vi bare taler om, det er noget, vi handler på. Det sætter krav til virksomhederne, hvor den bæredygtige omstilling kræver inddragelse i hele organisationen.

Ved deltagelse i dagen får du en bred forståelse for lovgivningen og det nye, som er på vej på området. Du bliver ikke ekspert, men du bliver bekendt med begreberne og får overblik over krav og forventninger til virksomhederne.

Du kommer også til at drøfte udfordringer og muligheder inden for ESG og bæredygtighed med kollegaer i netop din branche.

Efter deltagelse har du dybere kendskab til CSRD og de krav, der er til bæredygtighedsrapportering. Du kan bidrage med viden om klimaregnskab, du kender de største faldgruber for greenwashing, og du forstår, hvad den europæiske ”Green deal” betyder for national lovgivning, for bare at nævne noget at det, du lærer om.

For at sikre plads til et bredt udvalg af medlemmer, forbeholder vi os ret til at kontakte virksomheder med over 4 tilmeldte, hvis der bliver plads udfordringer. Vi vil kontakte jer senest en uge inden afholdelsen, hvis det bliver aktuelt.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.