Aalborg Kommune

Event

Aalborg 2024 - Vores Byer. Vores ansvar

1. til 3. oktober 2024 er Aalborg Kommune vært for den 10. europæiske konference for bæredygtige byer og lokalsamfund. Konferencen er i Aalborg Kongres & Kultur Center, mens Kildeparken bliver fyldt med grønne aktiviteter for alle interesserede.

Kategori

Event

Sted

Aalborg

Start dato

1. oktober 2024 kl. 10:00

Slut dato

5. oktober 2024

Foto: Aalborg Kommune

Aalborg 2024 er en stor international konference om bæredygtighed, som bliver holdt i Aalborg Kongres- & Kulturcenter 1. til 3. oktober 2024 for nationale og internationale gæster. Samtidig summer Kildeparken af grønne aktiviteter for alle. Aalborg Kommune er arrangør sammen med ICLEI Europe, der er et netværk for bæredygtige byer og lokalsamfund.

Aalborg Kommune er vært for den 10. europæiske konference om bæredygtige byer og bysamfund. Konferencens formål er at samle lokale og regionale beslutningstagere fra hele Europa for at debattere, udveksle ideer og sammen drøfte, hvordan vi fører Europa mod en bæredygtig fremtid.

Konferencen vil også demonstrere det presserende behov for, at lokale ledere og beslutningstagere påtager sig ansvaret for at gennemføre den nødvendige grønne omstilling i vores byer og de omkringliggende samfund. Det er nemlig i hverdagen i de lokale samfund, de bæredygtige visioner skal føres ud i livet gennem konkrete handlinger.

Debatten og erfaringsudvekslingen på konferencen skal også bruges til at tydeliggøre overfor EU's beslutningstagere, hvordan de på bedste vis kan understøtte det arbejde, der allerede er godt i gang i de lokale bysamfund. På den måde kan vi sammen sørge for, at alle har de bedste forudsætninger for at lykkes.

Konferencen arrangeres af organisationen ICLEI i samarbejde med Aalborg Kommune.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.