Annonce

Opret nyhed

Nye bestyrelsesmedlemmer i FNs Global Compact

FNs generalsekretær Ban Ki-moon har udpeget 14 nye bestyrelsesmedlemmer til FNs Global Compact. Der er ingen danske medlemmer i bestyrelsen, men Mads Øvlisen fortsætter i rollen som specialrådgiver for rådet.

STRATEGI & LEDELSE

Fjorten nye personer er blevet udpeget til bestyrelsen for FNs Global Compact Board, så der nu i alt er 31 medlemmer.

De nyudpegede medlemmer skal ifølge organisationen være med til at sætte fokus på samarbejdet mellem erhvervsliv og FN-partnerskaber, hvor formålet er at forbedre sociale og miljømæssige problemer på verdensplan. Med udpegelsen af de 14 nye medlemmer består bestyrelsen nu af erhvervsledere fra alle verdensdele, og du kan se listen over de udpegede medlemmer her.

Der ingen danskere i bestyrelsen, men Mads Øvlisen fortsætter i rollen som FNs specialrådgiver inden for området "supply chain sustainability". Han trådte i 2011 ud af bestyrelsen på grund af Global Compacts rotationsprincip.

Læs også: Mads Øvlisen ny rådgiver for FNs Global Compact

Det første møde for den nye bestyrelse finder sted 21. juni i Rio de Janeiro i forbindelse med FNs konference om vedvarende udvikling (Rio+20).

Læs også: Danske virksomheder smidt ud af Global Compact

- OWG

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce