Annonce

Opret nyhed

Nyt CSR-netværk for ledere

Interesseorganisationen Lederne starter et nyt netværk for ledere, der enten beskæftiger sig med CSR eller vil vide mere om området

STRATEGI & LEDELSE

Både små og store virksomheder bliver i stigende grad mødt med krav om miljøvenlighed, leverandørstyring og om at udvise socialt ansvar overfor egne medarbejdere. Derfor etablerer interesseorganisationen Lederne et nyt netværk, der skal klæde ledere på til de nye krav og facilitere vidensdeling på CSR-området.

Læs også: CSR-netværk vil vokse 50 procent

Leder af netværket bliver den erfarne CSR-praktiker Irene Quist Mortensen. Hun er ekstern lektor på Fakultet for Business and Social Sciences, Aarhus Universitet og CSR-rådgiver for både private og offentlige virksomheder. Hun har desuden stor praktisk erfaring som blandt andet CSR-manager hos Grundfos og chefkonsulent i Center for Aktiv Beskæftigelsesindsats (CABI).

Man skal være medlem af organisationen Lederne for at deltage. Læs mere om netværket her.

-LA

Annonce
CABI er partner på csr.dk Cabi indsamler, udvikler og formidler metoder, viden, værktøjer og inspiration, så jobcentre og virksomheder klædes på til at agere i praksis for at styrke det rummelige arbejdsmarked og den aktive...
Aktivitet: Artikler: 70 | Events: 1 | Kompetenceområder: 3

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce